Uv gel lac 7,2 ml Chillout Walk

Uv gel lac 7,2 ml Chillout Walk

lei47.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 4 în stoc SKU: 8770 Categorii: , , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Chillout Walk    

Culorile întunecate, profunde nu sunt ceașca ta de ceai, dar ți-ar plăcea să creezi o manichiură cu un caracter cu adevărat de toamnă? Incearca noua colecție Fall in Colors – o nuanță frumoasă de Chillout Walk!

Inspira-te din frumusetea acestui sezon extraordinar si creeaza o manichiura care nu se va potrivi doar celor mai noi tendinte, ci si stilului tau unic! La urma urmei, cine a spus că trebuie să purtați doar lacuri de unghii întunecate în toamnă? Alege elegantul, subtilul Beige Chillout Walk și fii pregătita pentru orice ocazie!

 

 

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.