Uv gel lac 7,2 ml Frosted Kiss

-42%

Uv gel lac 7,2 ml Frosted Kiss

lei28.50

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 7 în stoc SKU: 8895-7 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Frosted Kiss

Încântă-ti manichiura hibridă cu o aură frumoasă de iarnă și creează un stil care se va potrivi perfect cu climatul acestui sezon extraordinar. Cu adevărat clasic, atemporal, elegant Frosted Kiss Gray!

Vrei sa creezi o manichiura durabila, de iarna, care sa functioneze in orice situatie? Pariați pe umbra sărutului înghețat gri! Aceasta culoare se va potrivi cu toate stilurile, make-up-urile sau coafurile tale, astfel incat sa o poti purta cu succes nu numai pentru o intalnire cu persoana iubita, ci si pentru o intalnire de afaceri importanta.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.