Uv gel lac 7,2 ml Icicle Tale

Uv gel lac 7,2 ml Icicle Tale

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 3 în stoc SKU: 8892-7 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Icicle Tale

Inspira-te din frumusetea peisajului de iarna care inspira multa admiratie si creeaza un design de unghii care se va potrivi perfect aurei acestui sezon magic. Alege o culoare neobisnuita, atemporala, care se va potrivi perfect oricarei tinute, coafuri sau stari!  Dacă doriți să vă subliniați frumusețea și să creați o manichiură hibridă la modă, optați pentru Icicle Tale mov strălucitor și pastel.

Vrei să te adaptezi tendințelor actuale și, în același timp, să creezi o manichiură perfectă, atemporală? Apelează la opțiunea pastelată perfectă!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.