Uv gel lac 7,2 ml Crazy Vegas

Uv gel lac 7,2 ml Crazy Vegas

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Sclipitoare
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 7 în stoc SKU: 8887-7 Categorii: , , ,

Descriere

Descriere:

Încercați noua colecție de zece lustruiri cu gel strălucitor de la NEONAIL – Carnival Cities. Este ideal pentru femeile care nu se tem să atragă atenția și sunt fane ale  glamourului. Sărbătorile sunt momentul perfect pentru a fi tentați de culoarea Crazy Vegas, care este o nuanță perfectă de negru și maro, cu particule strălucitoare! Aceasta este o culoare clasică, a cărei strălucire îi conferă un caracter încântător.

Ce  face nuanta Crazy Vegas unica? Desigur, nu numai culoarea sa neobișnuită, dar, de asemenea, ușor de aplicat, durabilitate de până la 21 de zile și posibilități nelimitate!

Cauti un look original pentru manichiura ta pentru petrecerile viitoare? Alegeți culoarea unică a Crazy Vegas, o nuanță care este o combinație discretă de negru și maro cu particule strălucitoare. Nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri – încearcă Crazy Vegas, care va deveni un element indispensabil al stilului tău de unghii pentru petreceri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.