Uv gel lac 7,2 ml Crackling Snow

-37%

Uv gel lac 7,2 ml Crackling Snow

lei31.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 5 în stoc SKU: 8894-7 Categorii: ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Crackling Snow

În această iarnă, manichiura ta hibridă nu se poate face fără un adevărat clasic, care în acest sezon domnește într-o ediție  modernă. Descoperă minunatul lac din cea mai recentă colecție Frosted Fairy Tale, adică culoarea Zăpezii Crăpate în culoarea albastru-gri atemporală.

Este cea mai deschisă nuanță din întreaga serie de lacuri hibride de iarnă NEONAIL, care pot fi perfect combinate cu alte culori. De aceea, nu poate lipsi din colecția hibridă – această culoare vă va ajuta să creați manichiura perfectă pentru orice ocazie!

Descoperă lacul hibrid albastru-gri la modă, care îți va pune în valoare stilul.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.