Uv gel lac 7,2 ml Wild Sky

-42%

Uv gel lac 7,2 ml Wild Sky

lei28.50

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 3 în stoc SKU: 9071-7 Categorie:

Descriere

Descriere:

Unghiile pastelate sunt un adevărat succes în acest sezon. Deci, dacă doriți să creați o manichiură frumoasă de primăvară, cu o nuanță magnifică de violet, atunci alegeți cu siguranță Wild Sky.

Acesta este un produs din cea mai recentă colecție WILD SIDES OF YOU de primăvară, în care veți găsi culorile perfecte pentru acest sezon al anului.

Inspira-te din fotografiile din revistele de moda si creeaza o manichiura de primavara care sa se potriveasca perfect cu tine, stilului tau si celor mai noi tendinte. Arată lumii curajul tău și intră în acest sezon cu unghii feminine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.

Informații suplimentare

Greutate 0.045 kg