Uv gel lac 7,2 ml Savanna Grass

-42%

Uv gel lac 7,2 ml Savanna Grass

lei28.50

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 2 în stoc SKU: 9077-7 Categorie:

Descriere

Descriere:

Vrei ca verdele să domnească pe unghiile tale în primăvară? Alege o nuanta din cea mai recenta colectie WILD SIDES OF YOU!

Culoarea verde deschis, discretă a ierbii de Savanna se încadrează perfect în tendințele actuale. Culoarea sa seamănă cu umbra ierburilor deșertice, așa că, dacă doriți o manichiură deosebita, asigurați-vă că alegeți verdele din seria de primăvară a lacurilor hibride.

Îl puteți aplica sub forma unei manichiuri cu o singură culoare sau îl puteți folosi în compania altor culori din această colecție pentru a pregăti decorațiuni creative. Utilizați verde pastel Savanna Grass în stilul vostru!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.

Informații suplimentare

Greutate 0.045 kg