Uv gel lac Rosy Side Out 7,2 ml

-37%

Uv gel lac Rosy Side Out 7,2 ml

lei31.00

Capacitate: 7,2 ml
Finisaj: Clasic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV 

Availability: 10 în stoc SKU: 8348-7 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac Rosy Side Out 7,2 ml

Doriți ca stilizarea unghiilor să fie nu numai feminină și elegantă, dar doriți, de asemenea, să se adapteze la tendințele actuale?

Alegeti un lac de unghii hibrid fuchsia, care în acest sezon va câștiga inimile femeilor din întreaga lume! Rosy Side este o nuanta neobisnuita, violet-roz – caracterizata prin intensitate.

Îți place să ieși în evidență? Alege culori expresive ale unghiilor care te vor ajuta să-ți accentuezi stilul feminin și îndrăzneț – fuchsia Rosy Side din cea mai recentă colecție hibridă de primăvară pentru primăvara anului 2021 de la NEONAIL va fi perfectă pentru acest rol!

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.