Volcano Effect 04

Hot
-36%

Volcano Effect 04

lei21.00

Capacitate: 2 gr
Finisaj: Grafit
Numărul de catalog: 5903274032751

SKU: 5963-4 Categorie:

Descriere

Volcano Effect 04

Este timpul de o explozie!

Volcano Effect este o colecţie de 4 pigmenţi în nuanţe de aur, argint, grafit şi grafit negru, care vor adăuga o notă de lux pentru fiecare dintre stilizările Dvs. Puteţi să daţi cu praful pigmentat uşor pe întreaga suprafaţă a unghiilor pentru a obţine o manichiură ornamentată. De asemenea, puteţi crea modele originale, strălucitoare prin pulverizarea numai a unor părţi selectate ale unghiilor.

Particulele strălucitoare îmbibate în oja sau lacul – gel vor adăuga un strop de măreţie şi vă vor lumina mâinile ca bijuteriile elegante de la celebrul carnaval de Veneţia. Manichiura această genială se simte ideal în compania bijuteriilor fine din aur şi argint.

Adăugaţi măreţie creaţiilor de Revelion şi cu ocazia Carnavalului!

 

 

5963-1 Volcano Effect 01- Auriu
5963-2 Volcano Effect 02 – Argintiu
5963-3 Volcano Effect 03 – Grafit
5963-4 Volcano Effect 04 – Negru grafit

Nu utilizaţi peste oja clasică de unghii.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Faceți primele pasuri în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

Verificați cum ați putea realiza corect o manichiură hibridă.

Vă recomandăm a vizualiza Întrebările puse des legate de NEONAIL (NEONAIL FAQ).

NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.