Uv gel lac 7,2 ml Frosty Princess

-42%

Uv gel lac 7,2 ml Frosty Princess

lei28.50

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 1 în stoc SKU: 8893-7 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Frosty Princess

Dacă doriți să surprindeți pe alții cu o nuanță interesantă, neobișnuită, mergeți pentru culoarea roz-violet fascinantă a Frosty Princess! Este cea mai deschisa nuanta dintre toate culorile roz-violet pe care le veti gasi in aceasta colectie extraordinara de iarna de lacuri  hibride. Vrei să creezi o manichiură la modă care să rămână pe unghii până la 21 de zile?

Pariați pe nuanta frumoasă a Frosty Princess! În această iarnă, alege culori reci, supuse, care sunt extrem de la modă ca Frosty Princess și arata frumos pe orice unghii.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.