Pudra Ser intens Illuminate Loose Pulbere

Pudra Ser intens Illuminate Loose Pulbere

lei75.00

Availability: 1 în stoc SKU: NM0568 Categorii: , , ,

Descriere

Intense Serum Illuminate Loose Powder este o cosmetică transparentă pentru față cu adaos de particule aurii. Textura perfectă, pudrată oferă un efect încântător al unui ten radiant și radiant.

Oferă o acoperire ușoară, stabilind machiajul fără a se simți greu pe față. Pudra acoperă chiar și cele mai mici semne de oboseală. Formula bogată este bogată în ingrediente active care hrănesc pielea din interior și îi îmbunătățesc starea.

În plus, pulberea accentuează bronzul, precum și luminează tonul natural al pielii.

Formula bogată este bogată în ingrediente active care hrănesc pielea din interior și îmbunătățesc starea acesteia. În plus, pulberea accentuează bronzul, precum și luminează tonul natural al pielii.

Pudra vine într-un pachet roz și perlat cu o capacitate de 10 g. În interior există un burete care vă permite să aplicați produsele cosmetice pe orice parte a feței și multe altele.

Ce câștigi?

Scopul tău este întotdeauna să ai o piele facială proaspătă și strălucitoare? Vezi noul produs de la brandul NEO MAKE-UP, adică Intense Serum Illuminate Loose Powder – vezi ce primești la început:

Efect vizibil anti-age – optează pentru întinerire optică! Produsele cosmetice conțin mica minerală, care împrăștie lumina. În acest fel, reduce vizibilitatea liniilor de expresie.

Piele radiantă și hidratată, fără iritații – adăugarea de mică minerală luminează și conferă pielii o strălucire sănătoasă. Pudra este îmbogățită cu niacinamidă, un derivat al vitaminei B3. Este acest ingredient activ care hidratează eficient și, în același timp, întărește bariera protectoare. Este ideal în lupta împotriva problemelor pielii – reduce roșeața, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Datorită prezenței silicei, veți reduce strălucirea excesivă a pielii;

Produs vegan prietenos și fără cruzime – alegeți un produs cosmetic fără ingrediente de origine animală! Pudra a fost certificată de PETA, precum și de Vegan Friendly. Pariați pe o compoziție curată, etică, care vă va asigura utilizarea în siguranță a produsului.
Lasă-te inspirat

Pulberea iluminatoare lejeră este perfectă pentru ieșirile de seară, dar și pentru activitățile obișnuite, de zi cu zi. De asemenea, îl puteți folosi pe decolteu și umeri pentru a le ilumina senzual. Produsul va merge bine, de exemplu, cu rimelul INTENSE SERUM TAN MASCARA Mascara, care conferă părului o culoare neagră intensă și îi mărește volumul.

Agitați puternic ambalajul înainte de utilizare!
Deșurubați capacul și utilizați aplicatorul încorporat pentru a aplica pulberea pe zonele dorite și / sau pe întreaga față cu mișcări de ștanțare.