Uv gel lac Sun & Beauty 7,2 ml

-36%

Uv gel lac Sun & Beauty 7,2 ml

lei31.50

Capacitate: 7,2 ml
Finisaj: Clasic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV 

Availability: 1 în stoc SKU: 8346-7 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac Sun & Beauty 7,2 ml

În primăvară, merită să alegeți culori care ne vor încărca cu energie pozitivă! Este în cele din urmă timpul pentru a ieși din zona de confort și să încercați nuanțe la care nici măcar nu v-ați gândi toamna sau iarna.

Cu ce culoare ar trebui să începeti? Categoric de la lac hibrid galben Sun & Beauty! Este o nuanta neobisnuita, saturata, care seamana cu culoarea unui soare de primavara – este cald, învăluind si pur si simplu uimitor!

Cu toate acestea, acesta este un hibrid pe care îl puteți cumpăra numai cu aplicația NEONAIL. Nu-l ai încă? Nu așteptați! Sun & Beauty este o culoare care merită adăugată la colecția ta de lac de unghii.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.