Uv gel lac 7,2 ml Inspiring Moment

Uv gel lac 7,2 ml Inspiring Moment

lei47.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

 

 

Availability: 3 în stoc SKU: 8772 Categorii: , , , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Inspiring Moment

Inspiring Moment este un lac hibrid, care nu a fost încă oferit de NEONAIL, iar în această toamnă îți va fura pur și simplu inima! Este o nuanță frumoasă, verde deschis, cu un finisaj neobișnuit și eficient – veți găsi particule negre mici încorporate în ea.

Dacă vă uitați la manichiura la soare, veți observa cu siguranță că strălucește subtil – veți obține un astfel de efect irizat datorită combinației de lac hibrid cu particule! Purtand nuanta Inspiring Moment pe unghii, cu siguranta vei fi atragatoare, pentru ca este un verde unic, supus, cu un caracter modern!

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.