Uv gel lac 7,2 ml Soo Cosy

Uv gel lac 7,2 ml Soo Cosy

lei47.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 3 în stoc SKU: 8769 Categorii: , , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Soo Cosy

Înfășurați-vă unghiile cu o nuanță frumoasă de lac hibrid și creați stilizarea perfectă a unghiilor pentru toamnă. Tot ce trebuie sa faceti este sa ajungeti la o singura culoare din cea mai recenta colectie Fall in Colors, iar in cateva momente vaveti adapta la tendintele actuale si veti crea un hibrid la moda pentru toamna!

De data aceasta, optati pentru frumoasa nuanță atât de confortabilă, adică un bej chic, feminin, care va funcționa întotdeauna. Așteptați o cină elegantă, o seară cu prietenii sau o întâlnire de afaceri? Oja hibrida confortabila va fi perfecta pentru fiecare dintre aceste ocazii si va face stilizarea eleganta!

 

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.