Uv gel lac 7,2 ml Safari Clay

Uv gel lac 7,2 ml Safari Clay

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 3 în stoc SKU: 9076-7 Categorie:

Descriere

Descriere:

Simțiți-vă în această primăvară în timp ce călătoriți prin deșertul african și creați o manichiură inspirată de acel climat. O astfel de temă este cu adevărat la modă în acest sezon, așa că asigurați-vă că o încercați atunci când creați designul unghiilor pentru primăvară.

O nuanta minunata de bej, adica Safari Clay din cea mai recenta colectie WILD SIDES OF YOU de catre NEONAIL va fi perfect pentru acest lucru și îl puteți folosi în multe ocazii.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici lac hibrid bej pe unghiile tale solo sau in compania altor nuante, creand decoratiuni creative de primavara. Utilizați Safari Clay Lac modul în care doriți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.

Informații suplimentare

Greutate 0.045 kg