Uv gel lac 7,2 ml Positive Flow

Uv gel lac 7,2 ml Positive Flow

lei47.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 4 în stoc SKU: 8773 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Positive Flow

Reîncărcați-vă cu energie pozitivă și intrați în aura de toamnă nu numai într-o stare de spirit excelentă, ci și cu o manichiură hibridă frumoasă! Verdele luminos și surprinzător al fluxului pozitiv vă va ajuta în acest sens – de ce este atât de special? Positive Flow este un lac hibrid din cea mai recentă colecție Fall in Colors, care se distinge prin adăugarea de particule frumoase, mici!

Un astfel de tratament face ca verdele frumos, clasic, să dobândească un caracter complet nou, unic, totul datorită adăugării de particule negre, irizate!

 

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.