Uv gel lac 7,2 ml Mysterious Tale

Uv gel lac 7,2 ml Mysterious Tale

lei47.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 4 în stoc SKU: 8766 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Mysterious Tale

Lasa-te purtata de imaginatia ta si creeaza o manichiura hibrida neobisnuita de toamna, care se va potrivi perfect aurei din afara ferestrei. O puteți face acum alegând una dintre cele mai noi nuanțe de la NEONAIL – descoperiți colecția Fall in Colors și frumoasa nuanță Mysterious Tale!

Prin aplicarea acestei frumoase culori roșii pe unghiile tale, vei deveni parte a unei povești misterioase de toamnă. Datorită hibridului Dark, Red Mysterious Tale, te vei încadra în cele mai noi tendințe din lumea frumuseții și îți vei sublinia stilul unic!

 

 

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.