Uv gel lac 7,2 ml LA Mood

Uv gel lac 7,2 ml LA Mood

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Sclipitoare
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 4 în stoc SKU: 8882-7 Categorii: , , ,
Achiziționează 2 oje semipermanente iar pe a 3-a o primești gratuit!

Descriere

Descriere:

Stil de petrecere pentru manichiura ta cu oja  gel LA Mood! Cauti o oja cu gel pentru o petrecere, a carei stralucire poate deveni o bijuterie in plus pentru tine? Iata o colectie de geluri din Carnival Cities, formata din zece nuante uimitoare. Nu-ți fie teamă să creezi o viziune care să te pună în lumina reflectoarelor.

Faceți cunoștință cu LA Mood, care aduce senzația de strălucire încântătoare într-o nuanță de trandafiri. Subliniați-vă individualitatea și urmați cele mai recente tendințe – acest brocart de culoare vă va face să ieșiți în evidență din mulțime.

Delicat, neconvențional, inovator? Acest lucru distinge acest lac minunat gel de carnaval, adică. LA Starea de spirit! Oja într-o nuanță de roz strălucitor – manichiura stralucitoare pentru petreceri, care are un aspect modern și, în același timp, este extrem de elegant? LA Mood culoarea roz strălucitor va fi perfectă – datorită acesteia puteți crea o manichiură lunară sau frescă, dar într-o ediție strălucitoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.