Uv gel lac 7,2 ml Jungle Blush

-36%

Uv gel lac 7,2 ml Jungle Blush

lei31.50

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 2 în stoc SKU: 9070-7 Categorie:

Descriere

Descriere:

Evidențiază-ți personajul creând o manichiură de primăvară cu o notă de eleganță girly. Dacă te concentrezi pe stilizări expresive, îndrăznețe, le poți sparge cu fard de obraz jungle roz deschis, pastel, din cea mai recentă colecție de primăvară.

Este un lac hibrid ideal pentru primăvară, care se adaptează perfect tendințelor actuale și, în același timp, poate arăta foarte bine în multe ocazii diferite.

Cu acest roz frumos de primăvară în colecția ta de lacuri de unghii hibride, vei fi gata pentru orice situație – este o nuanță care poate fi atât elegantă și chic. Totul depinde de modul în care o stilizezi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.

Informații suplimentare

Greutate 0.045 kg