Uv gel lac 7,2 ml Glowing Santa Cruz

Uv gel lac 7,2 ml Glowing Santa Cruz

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Sclipitoare
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 1 în stoc SKU: 8883-7 Categorii: , ,

Descriere

Descriere:

Manichiura de petrecere cu oja gel Stralucitoare Santa Cruz. Daca petrecerile sunt perioada ta preferata a anului, ai ajuns la locul potrivit! Am creat o colecție de carnaval de lacuri speciale pentru tine – Carnival Cities.

Explorați zece nuanțe uimitoare, inclusiv Glowing Santa Cruz. Aceasta este o culoare încântătoare, aurie, cu sclipici, care va face ca manichiura de petrecere să strălucească frumos în lumină, ceea ce va atrage cu siguranță atenția tuturor. De ce ar trebui să strălucească cu Stralucitoare Santa Cruz? Pentru că aceasta este o mare oportunitate de a sublinia stilul tau cu o manichiura spumante de vacanță!

Lacul într-o nuanță aurie, cu o notă de strălucire. Vrei să creezi o manichiură pentru sărbătorile viitoare, care să-ți pună accentul pe stilul tău chic, eleganța și feminitatea? Alege Stralucitoare Santa Cruz din cea mai recenta colectie Carnival Cities de la NEONAIL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.