Uv gel lac 7,2 ml Dried Blossom

Uv gel lac 7,2 ml Dried Blossom

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Clasic
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 1 în stoc SKU: 9069-7 Categorie:

Descriere

Descriere:

Culorile frumoase, clasice sunt întotdeauna excelente pentru orice ocazie, iar rozul girly, pastel este atât de superb încât domnește în tendințele de primăvară în fiecare an.

În acest sezon va fi, de asemenea, un adevărat must have pentru fiecare dintre noi – va fi perfect atât pentru stilizările de zi cu zi, cât și pentru cele elegante. La urma urmei, lacul hibrid roz pastel dă farmec și un caracter girlish .

Asadar, daca vrei sa iti accentuezi personalitatea extraordinara cu o manichiura frumoasa, atemporala in acest sezon, trebuie sa alegi culoarea Florii Uscate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.

Informații suplimentare

Greutate 0.045 kg