Uv gel lac 7,2 ml Dancing Mexico

Uv gel lac 7,2 ml Dancing Mexico

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Sclipitoare
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 4 în stoc SKU: 8888-7 Categorii: , ,
Achiziționează 2 oje semipermanente iar pe a 3-a o primești gratuit!

Descriere

Descriere:

Ești un fan al relațiilor controversate și neașteptate? Descopera cea mai recenta colectie de carnaval de lacuri de unghii cu gel de la NEONAIL – Carnival Cities. Printre acestea veți găsi Dancing Mexico, o nuanță clasică, elegantă de roșu pe care fiecare femeie ar trebui să o aibă.

Vei fi instantaneu captivat de strălucirea sa incredibilă, care amintește de un diamant! De ce este Dancing Mexic atât de special? Cu ajutorul său puteți face o manichiură pentru ocazii festive, în fiecare zi sau o ocazie importantă – utilizați-o după cum doriți! Ce zici de o luna de moda sau o manichiura inovatoare strălucitoare franceză?

Cu acest lac puteți crea orice ornament! Lacul lucios – roșu profund, perfect pentru o petrecere. O reflectare a puterii feminității și a sofisticării ei. Aceasta este o ofertă excelentă pentru fanii nuanțelor clasice de petrecere a unghiilor, care aduc în plus o notă de nebunie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.