Uv gel lac 7,2 ml Crushed Crystals

Uv gel lac 7,2 ml Crushed Crystals

lei49.00

Capacitate: 7,2 ml
Acoperire: Netransparentă
Finisaj: Sclipitor
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV

Availability: 1 în stoc SKU: 8897-7 Categorii: , ,

Descriere

Uv gel lac 7,2 ml Crushed Crystals

Amintiți-vă de apariția țurțurilor care străluceau la soare, care se prăbușeau și străluceau în timp ce se aflau pe zăpada albă pufoasă. Acum puteți transfera acest efect unghiilor și vă puteți bucura de o manichiură de lungă durată, strălucitoare, cu un caracter de iarnă!

Lacul hibrid gri Cristale zdrobite cu particule de sclipici vă va ajuta cu acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați această culoare pe toate unghiile, iar în câteva momente veți schimba complet aspectul stilizării de iarnă – îi veți da un efect surprinzător de bijuterii!

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.