Uv gel lac Termo 7.2 ml – Black Russian

-30%

Uv gel lac Termo 7.2 ml – Black Russian

lei32.90

Nuanță: Negru și Gri
Capacitate: 6 ml
Finisaj: Termo
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV
Numărul de catalog: 5903274017062

Availability: 2 în stoc SKU: 5186-1 Categorie:

Descriere

Uv gel lac Termo 7.2 ml – Black Russian

Important: lacul trebuie întărit cu lampă  LED sau UV.

Nu vă place plictiseala de pe unghiile Dvs.? Preferaţi o culoare care se schimbă dinamic? În acest caz, oja această este creată pentru Dvs.! Sub influenţa diferenţei de temperatură (mai mare sau mai mică de + 30 ° C), oja termică hibridă îşi modifică culoarea – se întunecă, când este rece şi are nuanţe luminoase atunci când este mai cald.

Efectul termic este ideal pentru vacanţa de vară, sporturile acvatice sau pentru iarna. Pur şi simplu răciţi-vă mâinile şi bucuraţi-vă de culoarea care se schimbă într-o clipire.

Black Russian

Clasică, feminină, plină de emoţii – paleta în nuanţele negru-gri seduce întotdeauna. În Comparaţie cu culoarea gri, negrul intrigă şi mai mult. Ce crezi despre negrul rusesc? Acest Ombre unic se va schimba sub influenţa temperaturii – vezi cât de mult puteţi experimenta!

 

 

 

Vă mulţumim că aţi ales ojele colorate hibride Thermo Color! Ele câştiga imediat recunoştinţa Dvs., care i-a adus şi premiul: Best Beauty Buys 2017! Vă mulţumim, noi încercăm să introducem pe piaţă pentru dvs. produse inovatoare şi profesionale!

 

 

NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.