Pensulă fond de ten Flat Top 02 NEONAIL

-30%

Pensulă fond de ten Flat Top 02 NEONAIL

lei38.50

Availability: 2 în stoc SKU: NM0121 Categorii: , , , ,

Descriere

O perie ideală pentru aplicarea fondului de ten, realizată din peri sintetici. Acesta va funcționa bine atunci când ștampilați sau bateți cosmeticul în piele, ceea ce protejează pielea de întindere. Oferă o acoperire mai puternică decât pensula 01, fără a lăsa urme de fond de ten.

Ce poate face produsul pentru tine?
Pensula pentru fond de ten este unul dintre accesoriile de machiaj care ar trebui să fie în geanta ta cosmetică! Cu aceasta, puteți distribui uniform fondul de ten preferat pe întreaga suprafață a feței. Vă întrebați care dintre ele vă va satisface cel mai bine așteptările?

Pensula de fond de ten Flat TOP 02 Flat TOP 02 vă permite să obțineți o acoperire uimitoare fără dungi. Mișcarea de „ștanțare” la aplicarea fondului de ten, accesoriul nu întinde pielea, ceea ce ne face să ne îngrijim de fermitatea și elasticitatea acesteia. Drept urmare, vă puteți bucura de un ton uniform al pielii și de un finisaj frumos! Pensula pentru fond de ten Flat top 02, datorită formei sale plate și perilor sintetici, este potrivită pentru femeile care doresc o acoperire mai puternică!

Aplicarea fondului de ten nu a fost niciodată mai ușoară! Convinge-te singur!