Uv gel lac Magic Garden 7,2 ml

-36%

Uv gel lac Magic Garden 7,2 ml

lei31.50

Capacitate: 7,2 ml
Finisaj: Clasic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV 

Availability: 2 în stoc SKU: 8354-7 Categorii: ,

Descriere

Uv gel lac Magic Garden 7,2 ml

Inspirați-vă din frumusețea plantelor cu flori și natura care prinde viață și creați o manichiură care se va potrivi perfect cu această aură neobișnuită.

Optează pentru lac hibrid de mentă din cea mai recentă colecție pentru a-ți accentua frumusețea! Magic Garden este un pastel, nuanta deschisa – pune-l pe unghiile tale si simti ca esti cu adevarat speciala.

Te pregătești pentru o întâlnire, o întâlnire de familie sau o altă ocazie importantă? Creaza-ți o manichiură folosind magic garden lac hibrid mentă, și se va potrivi cu orice tinuta, machiaj sau coafura

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.