Uv gel lac Love Spirit 7,2 ml

-36%

Uv gel lac Love Spirit 7,2 ml

lei31.50

Capacitate: 7,2 ml
Finisaj: Clasic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV 

Availability: 1 în stoc SKU: 8349-7 Categorii: ,

Descriere

Uv gel lac Love Spirit 7,2 ml

Este timpul pentru a pune la întuneric culorile supuse, în sertar și începeti să utilizați mai multe culori saturate, care se vor potrivi perfect climatului actual de primăvară!

Love Spirit delicii, hipnotizează și te face vrei să o porți pe unghii tot timpul, la urma urmei, este o culoare neobișnuită, intensă, care atrage atenția.

Combină această culoare roz cu alte nuanțe care sunt incluse și în colecția de primăvară 2021 – du-te catre sclipiciul Shine The Moments sau contrast Sun & Beauty pentru un decor extraordinar. Ce combinație vei alege de data asta?

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.