Uv гел лак 6 ml – Sensual Venus

-47%

Uv гел лак 6 ml – Sensual Venus

lei23.00

Nuanță: Purpură
Capacitate: 6 ml
Finisaj: Metalic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV
Numărul de catalog: 5903274091789

Availability: 1 în stoc SKU: 5014-1 Categorii: ,

Descriere

Uv gel lac 6 ml – Sensual Venus

Important: lacul trebuie întărit cu lampă  LED sau UV.

Lumina stelelor ne-a inspirat să creăm colecţia magică Galaxy Glitter. Fie ca constelaţiile fenomenale şi planetele mistice să strălucească pe unghiile Dvs.

Galaxy Glitter este o paletă bogată de lacuri şi oje metalice şi cu brocat care vor provoca interesul Dvs. Particulele incorporate în ele strălucesc în numeroase culori şi se aliniază în constelaţii frumoase. Care dintre ele vă vor fascina? Creaţi compoziţii unice şi observaţi cum străluceşte manichiura Dvs. cu mii de stele.

Sensual Venus

O combinație de particule întunecate purpuriu și roz. Cea mai feminină planetă, vă va sublinia senzualitatea. Cu o manichiură atât de frumoasă, tot ce va  ramane este să vă bucurați doar de o noapte de succes pentru doi.

Faceți primele pasuri în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

Verificați cum ați putea realiza corect o manichiură hibridă.

Vă recomandăm a vizualiza Întrebările puse des legate de NEONAIL (NEONAIL FAQ)

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.