Set 3,2,1 Christmas Mani

-34%

Set 3,2,1 Christmas Mani

lei129.00

Capacitate: 7,2 ml
Finisaj: Clasic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV 

Availability: 1 în stoc SKU: 8665 Categorii: , ,

Descriere

3,2,1 Crăciun Mani Cadou Set

Îți plac modelele fanteziste de pe unghii și îți place să-ți împărtășești fericirea? Apoi, totul vorbește pentru 3,2,1 Crăciun Mani Set – pentru că în cel mai scurt timp, la toate nimic nu este acest lucru ata! Impartasește-ți fericirea cu cei dragi și oferă o manichiură UV fantezistă și frumoasă cu setul. Setul 3,2,1 Christmas Mani face posibil acest lucru! Fie că este vorba de un design de unghii atrăgătoare sau de unghii pictate discret – cu setul poți da frâu liber pasiunii tale pentru proiectarea unghiilor tale! Cu nuanțele limitate de lac de unghii UV Fii prezent, Pinky Bow și Rețetă Secretă, starea de spirit de Crăciun vine! Pentru ca cei dragi să nu-ți invidieze noul design de unghii de sărbători – doar dă-l – cu setul Mani de Crăciun 3,2,1!

La ce vă puteți aștepta în setul Mani de Crăciun 3,2,1?

  • Lac de unghii UVPinky Bow – roz-roșuSclipici;
  • Lac de unghii UV Rețetă secretă – frumoasă, clasicăBej;
  • Lac de unghii UVFii prezent– atemporalRoz;
  • Strălucitoarefolie de transfer de culoare cupru Carmel;
  • OstentativeAutocolant de apă în argintiu!

Creează-ți propria manichiură de Crăciun și împărtășește-ți fericirea cu cei dragi! Un lucru este sigur – oricine încearcă aceste culori limitate uv lac de unghii va fi încântat! Fă-i pe cei dragi fericiți – cu unicul Set mani de Crăciun 3,2,1, ambalat într-un vis frumos – de designerul Anna Halarewicz!

 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faceti primii pasi în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

* NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.