PENSULA PENTRU BUZE 14.

-30%

PENSULA PENTRU BUZE 14.

lei31.00

Availability: 1 în stoc SKU: NM0131 Categorii: , , , ,

Descriere

O pensulă de buze închisă, potrivită pentru aplicarea tuturor tipurilor de rujuri sau luciuri de buze și care oferă o evidențiere perfectă a conturului buzelor. Este confectionat din peri sintetici, cu o forma care faciliteaza aplicarea. Datorită carcasei capacului, peria poate fi depozitată liber în pungă, deoarece o protejează de murdărie sau deteriorare.

Ce poate face produsul pentru tine?
Buzele sunt o carte de vizită unică a femeilor. Ei ispitesc cu frumusețea lor și atrag priviri. Machiajul perfect poate scoate în evidență farmecul care îi va uimi pe toți cei din jur. Și dacă este posibil să se sporească acest efect unic? Găsiți o modalitate de a sublinia forma buzelor!

Pensula profesională pentru buze 14 este ideală pentru aplicarea tuturor tipurilor de rujuri și luciuri de buze, oferind o acoperire perfectă pe întreaga față. Datorită perilor sintetici și formei ușor ovale, permite distribuirea rapidă și precisă a produselor cosmetice și vă puteți bucura de conturul perfect accentuat al buzelor!

Peria este închisă automat, datorită căreia este protejată împotriva deteriorării și murdăriei. Acest lucru face ca accesoriul să vă servească mult timp!

Află cât de ușor este să obții efectul unor buze extrem de atrăgătoare și perfecte!