03 Fondul de ten Intense Serum Cover Foundation Natural

03 Fondul de ten Intense Serum Cover Foundation Natural

lei110.00

Availability: 2 în stoc SKU: NM0538 Categorii: , ,

Descriere

Machiajul perfect al feței vă va oferi încredere în orice situație. Dacă vrei să ascunzi decolorările, imperfecțiunile sau pur și simplu să-ți uniformizezi nuanța pielii, apelează la fondul de ten Intense Serum Cover Foundation 03. Este un produs fiabil care vă oferă o acoperire medie până la mare, fără a simți că purtați o mască. Toate pentru că formula fondului de ten este ușoară și imperceptibilă pe față. Cu toate acestea, nu este un produs cosmetic obișnuit de machiaj.

De asemenea, conține ingrediente active de îngrijire, cum ar fi niacinamida în formula sa, care va hidrata suplimentar pielea.

Un fond de ten natural pentru față, Vegan Friendly – acoperire perfectă în câteva momente

Intense Serum Cover Foundation 03 este un fond de ten pentru față într-o culoare naturală. Este vegan-friendly, uniformizează perfect tenul și nu se freacă, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la starea machiajului toată ziua. Cu toate acestea, efectele de lungă durată nu sunt singurele avantaje ale acestui produs.

De asemenea, oferă protecție solară SPF 30 și un finisaj natural, semi-mat, perfect pentru utilizarea de zi cu zi, precum și pentru seară.

Neteziți fața și gâtul cu un burete umed sau o perie pentru fond de ten sau tamponați ușor cu degetele până când obțineți suficientă acoperire. Dacă aveți nevoie de mai multă acoperire, adăugați un al doilea strat.