Uv gel lac Termo 7.2 ml – Light Chiffon

-4%

Uv gel lac Termo 7.2 ml – Light Chiffon

lei47.00

Nuanță: Verde
Capacitate:6 ml
Finisaj: Termic
Acoperire: Netransparentă
EFECTUL LĂMPII: LED sau UV 
Numărul de catalog: 5903274033734

Availability: 1 în stoc SKU: 6638-1  Categorii: ,

Descriere

Uv gel lac Termo 6 ml – Light Chiffon

Important: lacul trebuie întărit cu lampă  LED sau UV.

Inspiraţia pentru această colecţie a fost puternică şi în acelaşi timp schimbătoare – emoţiile care ne însoţesc la începutul fiecărei primăveri. Simţiţi primele raze de soare, privind cum lumea se trezeşte la viaţă după iernat?

Exprimaţi această dispoziţie nu numai prin schimbarea ţinutei Dvs., ci mai ales afişaţi-o pe mâinile Dvs., folosind nuanţele pastel disponibile în noua noastră colecţie.

Light Chiffon

Şifonul aerisit şi semi-transparent ne inspiră să creăm o combinaţie răcoritoare de culori verzi pastelate. Atrageţi atenţia altor persoane elegante cu Light Chiffon, al cărei culoare de bază de celamon colorat, sub influenţa schimbării de temperatură, se transformă treptat într-o culoare mai deschisă – cea a fisticului.

THERMO COLOR 

SPRING MOOD

 

Faceți primele pasuri în lumea gel lacurilor UV de manichiură ? Suntem fericiți a vă arăta calea. Vedeți aici pentru a afla care sunt modalitățile ușoare de utilizare și aplicare a gel lacurilor UV.

Verificați cum ați putea realiza corect o manichiură hibridă.

Vă recomandăm a vizualiza Întrebările puse des legate de NEONAIL (NEONAIL FAQ)

NOTĂ: Din cauza setărilor individuale ale monitorului, culorile arătate în fotografii ar putea pare diferit de aspectul real al acestora. Tipul culorii comandate ar putea fi verificat în orice moment prin șabloanele, disponibile în fiecare din punctele noastre de vânzare.